Cautare

5091 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate iasi" (3.30 secunde)
De la medicul de familie care il are pe lista, la toata lumea care trebuia sa dea cu subsemnatul cum a ajuns un pacient cu o tumora sa se diagnosticheze singur.
parfumuri, tampoane, absorbante, sampoane, detergent, iar lista poate continua. ... , parfumuri si produse de toaleta in valoare de 800 de milioane de lei vechi, detergenti de 482 de milioane lei, tampoane de 1,2 miliarde lei, si lista continua cu achizitia mai multor alimente.
Autoritatile si-au dat seama cat de important este turismul romanesc si au aprobat lista subprogramelor de investitii in acest domeniu. ... Mai trebuie spus ca Delta Dunarii si statiunile de pe litoralul Marii Negre se afla pe lista de prioritate a Guvernului.
verificati data durabilitatii minimale a produsului;verificati lista ingredientelor respectivului produs;
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
Condusi de secretarul general, Liviu Dragnea si de liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita, o parte din liderii moldoveni de filiale au incercat sa profite de anuntul lui Ion Iliescu de retragere din functii pentru a flutura pericolul pierderii voturilor delegatilor la Congres in cazul in care nu se va gasi o formula mai normala ca alternativa la propunerea votului inchis pe liste.
Ministerul Agriculturii pune la dispozitia micilor producatori agricoli cate o lista pentru fiecare judet cu produse considerate a fi traditionale. ... Chiar daca lista produselor este destul de generoasa, pe toata raza judetului nu sunt decat 18 producatori de astfel de specialitati care au fost autorizati.
De exemplu, deputatul PD de Iasi, Petru Movila, s-a trezit intr-o buna zi ca are nevoie de o reactualizare a bazei de date de interes personal, probabil si profesional - cine sa stie?
Ministrul a completat ca, anul acesta, prin buget sunt alocate 29,25 milioane de lei pentru începerea constructiei acestor unitati sanitare. ... Timisoara, Cluj, Târgu Mures, Iasi, Craiova, Constanta, Brasov, Bucuresti.
Craiova, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Bucuresti, Iasi si Timisoara. ... Vizitatorii vor putea sa se implice în procesul de renovare pâna sâmbata, montând gresie, faianta, parchet si instalatii sanitare.
Legat de posibilele masuri care trebuie luate in cazul aparitiei imbolnavirilor, FRF si LPF vor decide pe linie sportiva, cu respectarea legii si protocoalelor sanitare in vigoare, a declarat ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe:
Parca vedem guvernul plecat in bejenie sa se puna la adapost, cum a facut in decembrie 1916, cand s-a retras la Iasi, din fata trupelor feldmaresalului Mackensen. ... "Inconstienta criminala" a patronilor, a medicilor veterinari, a autoritatilor sanitare din judet?
"Modelul cel mai raspandit in Europa nu este cel al unor republici semiprezidentiale, ci al unora de tip parlamentar", a afirmat primul- ministru Calin Popescu-Tariceanu la Iasi dupa reuniunea Delegatiei Permanente a PNL.
Edilul din sectorul 5 a anuntat ca lista artistilor care vor face noaptea mai frumoasa invitatilor este completata de nume grele din muzica romaneasca:
El il cunoastea pe Mihai Eminescu de la Bucuresti, iar la moartea poetului a aparut pe lista de subscriptie pentru inmormantarea lui, cu suma de 60 lei, imediat dupa Titu Maiorescu. ... IASI.
Asa se face ca cel putin pentru moment partea romana rezista presiunilor colosale exercitate de italienii de la Ansaldo (care ne-au jecmanit cu toate mainile la Unitatea 2) si priveste extrem de circumspect in curtea social-democrata a moldovenilor de la TESS Conex- ASSAM Iasi.
Parcurgand lista cu unitatile administrativ teritoriale beneficiare am constatat o alocare bugetara de 200 000 lei catre municipiul Iasi si o alta alocare bugetara de 1 150 000 lei catre municipiul Piatra-Neamt .
8 Decembrie 2014 - Campulung Muscel (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 9 Decembrie 2014 - Buzau (Sala Consiliului Judetean) - ora 17.00 - Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 10 Decembrie 2014 - Slobozia (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 11 Decembrie 2014 - Braila (Casa Tineretului) - ora 17.00 - Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.00 12 Decembrie 2014 - Focsani (Teatrul Municipal) - ora 17.00 - Bacau (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 13 Decembrie 2014 - Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 14 Decembrie 2014 - Brasov (Sala Patria) - ora 20.00 15 Decembrie 2014 - Bucuresti (Sala Palatului) - ora 20.00 16 Decembrie 2014 - Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Cugir (Casa de Cultura) - ora 20.30 17 Decembrie 2014 - Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor) - ora 20.00 18 Decembrie 2014 - Arad (Sala Liceului Mihai Eminescu) - ora 17.00 - Timisoara (Opera Romana) - ora 20.30 22 Decembrie 2014 - Roman (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 23 Decembrie 2014 - Vaslui (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 Pentru romani, turneul din aceasta iarna este o invitatie a Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice.
Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari live spectacolul in data de 27 Aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.
Totodata in cadrul proiectului s-a lansat site-ul centenar.infocons.ro in care se regasesc imagini de acum 100 de ani cu locuri si cladiri din Bucuresti, Alba Iulia si Iasi, fotografii vechi care au fost refacute in aceeasi locatie in ziua de astazi, o trecere peste timp la 100 de ani, imagini care ne arata trecerea unui Centenar peste Romania.
google-analytics.com